Megbízható, hűséges, különleges és csak a TIÉD!

Új grafikák!!!!

Új grafikák!!!!

2015. jan. 16.

Amióta az első példány Spirál Zónás naptárak elhagyták a nyomdát, és néhányunk táskájába és mindennapjaiba beköltöztek, egyre többen láthatják, nézegethetik meg, mit is álmodtunk meg Kittivel szeptember vége felé.

Egy naptárat, nőktől, nőknek. A sok pozitív visszajelzés, és ragyogó tekintet még lelkesebbé tesz  minket a további munkánkban, és nagy lelkesedéssel készülünk majd arra, hogy  ez a naptár hónapról hónapra egyre több dologban legyen a segítségetekre. Arra azonban nem számítottunk, hogy párjaink, és férfi barátaink is fantáziát látnak majd benne, és halkan ugyan, de el-el hangzik az a mondat, hogy “Ezzel én is tennék egy próbát…”. Terveztük, hogy maaaajd, egyszer, talán, kijövünk férfi célközönségnek szánt grafikákkal, ötletekkel, de az igény úgy tűnik nyomásként nehezedik ránk, így előrébb vettük ezt a tervet a listán, és Kitti már el is készítette a férfi mappaborító terveit.

A magam részéről nagy szeretettel fogom Gergőt meglepni egy példánnyal, amint elkészülnek a belső lapok is. Biztos azok is hamar elkészülnek, hogy még érdemes legyen idén talán Valentin napra készülni egy ilyen praktikus meglepetéssel.

ffi_4in1

Egy szó mit száz, íme a minták. Ne habozzatok, még ma este kideríteni, melyiknek örülne legjobban szívetek választottja, testvéretek, vagy akár apukátok :)