Megbízható, hűséges, különleges és csak a TIÉD!

Szauna szeánsz

Szauna szeánsz

2015. jan. 15.

A héten igazán újszerű élményben volt részem. Anyuka társakkal volt szerencsém egy női szauna szeánszon rész venni. El sem tudtam képzelni, hogy mi is lehet ez pontosan. Nagyon szeretem a szaunát. Előfeltétel ugyan a jó társsaság, mert ennek hiányában hamar elunom magam, a rekkenő hőségben. Ha van kivel csacsogni, akármennyi idő tud eltelni velem észrevétlenül, a körülmények ellenére.

 

Egy szó mint száz, nem voltam meggyőződve róla, hogy ez nekem való program lesz. A kíváncsiságom mégis rábólintott, ami után megkaptam a tervezett programmal az emailt.szauna_020

1. Relaxáló szeánsz – A könnyed ellazulást a citrusok stresszoldó hatása segíti
2. Mojito salsa – sós, zöldcitromos szeánsz
3. Csak csajok – mézes szeánsz
Ahogyszaunanap olvastam, még mindig nem igazán tudtam mit kezdeni ezzel a szeánsz szóval, és nagy látókörű fantáziám sem igazán jutott semmire azzal, hogy mire is számíthatok ezen az estén. Gondosan összekészítettem a csomagot, és zimankó ide, ónos eső oda,  elindultam. Meg is érkeztem…. Egyetlen ismerős arc, de mindenki izgatott annyira, hogy nem lógtam ki a sorból a rutintalanságommal. Ez sokat segített a közérzetemen. Átöltözés, rövid összefoglaló, és már mentünk is be a szaunába.
Kellemes zene, citrusos illatok, és valahogy semmi mondanivalóm nem volt. A nap zűrös eseményei zakatoltak a fejemben, és szépen lassan, ahogy egymás váltották az illatok, és teltek a percek, minden elsimult és a helyére került. Azt hiszem ilyen a tökéletes relaxáció. Semmi kényszer, semmi teher, hihetetlen. Elrepült negyed óra a szaunában. Fantasztikus.
A második szeánsznak már a legelején maga a szaunamester törte meg a csendet. A zene is igazi latin hangulatot hozott, Buena Vista Social Club és egyéb vér pezsdítő dallamok. Az illatok is lecserélődtek. Bőrradírozás és lime-os frissítő mellet, cselekményben gazdagon telt el ez a negyed óra.
Harmadszorra már otthonosan, felszabadultan vonultunk a szaunába, felkészülve az édes mézes élvezetre. Nem is kellett csalódjunk. Egy üveg mézet kenhettünk szét magunkon, bűntudat nélkül. Különleges, kényeztető élmény volt. A következő alkalmat sem hagynám ki semmiképp, úgyhogy már helyet is kapott a naptáramban.
Efféle kikapcsolódásra állítólag a legtöbb élményfürdőben van már lehetőség. Van ahol az alapszolgáltatás része, van ahol feláras termék. A magam részéről mindenkit bíztatok arra, hogy próbálja ki egyszer, mert megfizethető luxusélményben lesz részünk. Hamarosan hozok egy linkes összefoglalót, hol milyen szaunakiegészítő szolgáltatásra számíthatunk.