Megbízható, hűséges, különleges és csak a TIÉD!

Péntek = játékra fel!

Péntek = játékra fel!

2015. jan. 9.

Gyerkőceim kezdenek abba a korba érni, amikor már játékszabályokat követve együtt tudunk játszani. Az első játékok alatt felismertük Gergővel, hogy mennyire szeretünk mi is, még mindig játszani.

Karácsonyra is kaptunk új játékokat. Még ki sem próbáltuk mindegyiket. Valamiért leakadtunk a dominó párkereső Fekete Péter hármasánál. Ezek mellé került elő, a tavaly karácsonyra kapott Ki nevet a végén, ami még mindig sok szülői türelmet igényel, a szabályokat kreatívan értelmező lurkók mellet. De amikor vége lett a játéknak, mert valaki nyert, és mindenki elégedett volt, és senki sem vert meg senkit, az nagy-nagy sikerélményt okozott anyai lelkemnek.

játék3

Miután a gyerekek nyugovóra térnek, és elcsendesedik az otthonunk, jöhetnek a több szabályt és gondolkodást igénylő játékok. Mióta együtt vagyunk Gergővel, megtanított snapszerozni. Gyerekkoromból leporoltuk a rabló römi, passziánsz és Skrabble szabályait. Nagy kedvenc lett a kockapóker és ha már a gyerekeknél belejöttünk, előkerül a dominó kettesben is.

játék

A játék mellett mindig marad energia a napi, heti események megbeszéléséhez, meghallgathatunk valami új albumot Spotify-on. Jó együtt, és játszani is jó.

pontozolapLetöltés

A hétvégi játékokhoz, és persze a bármikorihoz, készítettünk Nektek, egy szép és kedvcsináló pont író, nyomtatható lapot. Ezzel szeretnénk mókában gazdag hétvégét kívánni minden Olvasónak!!