Megbízható, hűséges, különleges és csak a TIÉD!

Miért pont Ő?

Miért pont Ő?

2014. dec. 7.

Alig egy hónapja kezdődött minden… Egy üzenet facebookon… Szilda írt. Olvasom, de nem igazán értem. Csak jöttek a sorok egymás után, lendülettel, kissé csapongva, de a lehető legnagyobb lelkesedéssel. Olyan „szildásan”:) Ha jól emlékszem egy szombat estén történt, valamit reagáltam rá, de siettem, ezért nem merültem bele mélyebben. Másnap ismét jöttek a sorok, ugyanaz a lendület és lelkesedés… ismét csak átfutom a szöveget… néhány óra elteltével azonban valami nem hagyott nyugodni. Mi volt ez? Ez tényleg az? Hogy volt pontosan??? Elő a telefonnal… üzenetek… megvan! Hosszú beszélgetést elég nehéz visszaolvasni csetablakban, mert ha a program úgy gondolja, ide-oda kezd ugrálni. De ezzel most megküzdöttem. Hmm… tetszik! De mennyire tetszik! Azonnal újabb és újabb gondolatot ébreszt bennem a szöveg, rengeteg kérdést megfogalmazva. Hosszú csetelés következett, órákon át tartó. Nem láttuk még át teljesen, nem tudtuk pontosan, hogy miként, de egy valamiben már biztosak voltunk: megvalósítjuk!

Igen, így kezdődött minden. Az a bizonyos ötlet régóta motoszkált már bennem, de valamiért eddig nem tört felszínre. Azonban abban a pillanatban, ahogy tudatosult bennem, mit is alkothatnánk, valami kezdetét vette. Egy eszköz, ami értéket képvisel. Valójában évek óta használok határidőnaplót. Vagyis, kissé pontosítanék: minden évben van határidőnaplóm. A tényleges használata… hát hogy is mondjam… változó. :) Néha lelkesebb vagyok, néha csak gondnak érzem még azt is töltögetni. Viszont van valami, amihez nem férhet kétség! Mikor rendszerezem a teendőim és nem kell mindent fejben tartanom, valahogy sokkal gördülékenyebb minden. De akkor mégis hol bukik meg minden évben a naplóm –és a mindennapjaim- „rendben tartása”??! Valószínűleg pont ott, ahol minden más is, amikor csak legyintünk, mondván „erre most nincs időnk”… se türelmünk, se kedvünk… és amúgy is… nem olyan fontos ez. Nem? Biztosan? Talán pont ez az, amiben a legnagyobb segítséget nyújthatja számunkra. Időt ad… és türelmet… és kedvet. Mikor eldöntöttük, hogy megalkotjuk, ilyen célok lebegtek a szemünk előtt. Hogy tudnánk minél hatékonyabbá varázsolni egy határidőnaplót?! Mitől érezné mindenki igazán hasznosnak és személyesnek, mitől lenne féltve őrzött kincse minden táskának?!

Úgy érzem, nem is naplót, sokkal inkább egy kis varázsdobozt hoztunk létre, melyet öröm lesz nap mint nap kinyitni.

A SpirálZóna 2015-ös határidőnaplója már rendelhető, amit csak ajánlani tudunk Nektek! Nem csak azért, mert a mienk, hanem azért, mert igazán szerethető!

Kitti

A határidőnaplót kívül belül is megtekinthetitek: http://www.spiralzona.hu/2014/12/239/

Megrendelőlapot itt találtok: http://www.spiralzona.hu/2014/12/249/