Megbízható, hűséges, különleges és csak a TIÉD!

START

START

2014. nov. 14.

Sziasztok!

post_thumb_start  START! Megálmodtuk és megalkottuk… De mi is ez az oldal, hova csöppentél, TE, kedves látogató, aki kaptál egy felkérést, amit elfogadtál… vagy esetleg ránk találtál – mindenesetre ezúton is köszönjük a bizalmat és az érdeklődést! –

Felgyorsult világunkban már elképzelhetetlennek tartjuk, hogy internet nélkül teljenek a mindennapok… legalábbis, aki ezt most olvassa, bizonyára így van vele Mégis, egyre inkább – vagy talán pont ennek köszönhetően – igényt tartunk kézzel fogható, maradandó dolgokra. Valamint nap, mint nap felmerül az igény rendre, rendszerességre, pontosságra, figyelemre, vagy csak egy kis „levegőre”… de valahogy mindig csak egy ideig sikerült –vagy akár addig sem- fenntartani ezt az állapotot, a határidőket, az ütemtervet.

Nem találtunk fel nagy dolgokat, de egy mindenki számára ismert eszközt a lehető leghatékonyabbá és kreatívabbá varázsoltunk, melyet mindenki a saját igényeire igazíthat. Ennek köszönhetően egyszerűen a kezedben tarthatod az irányítást, hiszen lesz egy megbízható és hűséges társad, aki leveszi a válladról a terheket. Bármikor megkérdezheted, biztosan nyitott könyv lesz számodra, és készséggel áll rendelkezésedre.

Saját karaktert vagy barátnőt formálhatsz, aki végigkísér Téged az év minden napján. De választhatsz akár baglyos, mandalás vagy mintás dizájnt, melyhez számos egyedi és praktikus kiegészítőket találsz a hamarosan induló honlapunkon. Folyamatosan azon tevékenykedünk, hogy a káosz többé ne uralkodhasson el az életünk felett, és mindezt könnyedén, mosolyogva, együtt hozzuk létre.

Egyelőre nem árulunk el többet, de napokon belül meglepetéseket hozunk nektek!! Az idei évből még két teljes hónap hátra van, viszont a 2015-ös határtalan NAPLÓ hamarosan megérkezik!!