Megbízható, hűséges, különleges és csak a TIÉD!

A kezdetek

A kezdetek

2014. nov. 13.

kezdetek_post_imageElső gondolataim, amiken keresztül eljutottunk, a tegnapi napig. Egy közös cél első nagy lépéséig, amit még sok sok lépés követ majd. Gyertek velünk az úton!
Ezzel a kis olvasnivalóval is szeretnénk Benneteket minél közelebb hozni, ahhoz a lelkülethez, ami a mi munkánk lelkesedését is adja! Fogadjátok szeretettel:

A NAPLÓ

Mindennapi életünk részét képzi táskánk, amiről szeretjük, ha tükrözi személyiségünket. Külső megjelenésénél pedig csak tartalma árulkodik jobban valódi egyéniségünkről.

Négy karakter, négy személyiség….

“Mi van a táskádban?” kérdésre a válaszok:
Szangvinikus: rúzsok, kütyük, kincsek, káosz, emlékek.
Kolerikus: toll, papír, telefon, zsebkendő.
Felgmatikus: ki tudja…. telefon… gondolom.
Melankólikus: a mai tárgylás anyaga szépen elrendezve.

NAPTÁR

És ez egy közös pont mindegyikük táskájában. Van akié rongyos a sok táskában hánykolódástól, van akié érintetlen, van akinek kettő is van, és van hogy a telefonodban vezeted azt is. Vagy csak tervezted, hogy majd ott vezeted mostantól, vagy mostantól, vagy, na most már január jön, újat is vehetek, jövőre tényleg vezetem. Mert, hogy is van ez?

December, MOST veszek egy szépet, mert majd MOST…
Január, hol is az a naptár…. pedig januárt 6-ára már van egy torta rendelésem, amit gondosan beleírtam… miután valami más belekerült. Már most keresem… de majd IDÉN.
Február, jajj, melyik táskámban hagytam? Este majd beírok mindent. És tényleg, még mindig mellette van ugyanaz a toll, és a betűk is olvashatók.
Március: áh, úgyis megjegyzem…
Április, június… valahol van… de jól jönne néha…
Július: jajj, melyik gyerek hova megy nyaralni? Tárgyalások is vannak, és mikor vettem utoljára kenyeret? Meddig tart még a nyár?
Augusztus: Azonnal a naptárba mindent, most aztán tényleg vezetni fogom. Füzetek, tollak, igazolások, és már megint van valami munka határidő is. Na beírtam mindent… uff… ez kimaradt… ebbe még bele kell jönni…
Szeptember, már megint nem találom… pedig bejött egy rendelés januárra… ki tudja ezt megjegyezni?
Október: Naptár kell, de azonnal, áh, itt van, itt vagyunk most, tépkedem a sarkakat… na akkor most itt tartunk, most gyakorlok, aztán januártól már új szokás lesz.
November: Tökéletes, lélek naptárat szeretnék. Amit LELKESEN vezetek. Aki olyan mint egy tökéletes, mosolygós, hiteles, ragyogó, üde, vagy egyedi, és szabad! Tükörkép életünk nyüzsgő pillanataira.
A naptárunk többet mutat belőlünk táskánk fenekén hempergő kozmetikai tükrünknél, amit már elő sem veszünk, hisz jó a telefon is, és tegnap kiborult a keksz, amit délután nasiztam.
Kinyitjuk, és benne lehetünk mi magunk, akik vagyunk, mert ilyenné váltunk tapasztalataink, élményeink során.
Mindannyiunk félt már attól, hogy elfelejtünk valami fontosat, bizonytalan, hogy szombaton van e programja, tehetetlen, hogy két helyen kéne lenni egy időben vagy már kiábrándult, hogy lehetetlen kézben tartani egy család mindennapjait. Szükségünk van bátorságra, hogy kiálljunk erőnket meghaladónak tűnő pillanatokban is, biztonságra, ami stabil alapot ad minden helyzetben. Odafigyelésre, magunk és családunk számára, és reményre, hogy holnap könnyebb lesz.

Nagy nagy terhet vehetünk le a saját vállunkról megfelelő eszközök segítségül hívásával. Ilyen eszköz lehet bárki számára egy naptár. Amit
szeretünk, használunk, és mindig szívesen veszünk ki a táskánkból. Könnyű, buszon is lehet bele írni, mindig van csak még egy sor, pont megpillantom azt a telefonszámot, ott nyílik ki, és éppen befért a táskába, és jujj, épp bele nyúltam, hogy kivegyem. Jé, májusban is szeretem még az elrendezését, végre vezetem, és végre nyugodtabbak a hétköznapjaim.
Kiegyensúlyozott, vidám és türelmes vagyok. Lendületesen és magabiztosan telnek a hétköznapjaim. Egyszerűbb és pontosabb az élet, mióta tudom, hogy mikor hol a helyem, és a feladatom.
Mi a következő lépés a célom felé. Hagyok időt végiggondolni napjaimat, és készülni testben és lélekben, naptár díszítésben a várva várt pillanatokra. Színek, formák hangulatok, és tényleg, múlt héten egészen más kedvem volt…..
Most van telihold…. igen, holnap.. Reggel alhatok… bolt.. stb….. Na még beírom, hogy kávé, holnap Rékával, és délután Kittivel megbeszélés, mert jövő pénteken hírlevél, és megint sok válogatni való visszajelzés, kérés, és izgalmas bejegyzés közül kell kiválasztani a legjobbakat.
Gyerekek az oviban, ebéd a hűtőben, este edzés. Holnap is egy remek nap…. Naptár ugrás a táskába. Arc mosás, fog mosás, puszi mindenkinek. Hölgyem, ugrás az ágyba.

Lendület
Cél
Választás
Jövő